small-logo
MEREIXEU EL MILLOR PER AL VOSTRE PROJECTE

DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE BOTIGUES EN LÍNIA: SOLUCIONS PER A COMERÇOS ELECTRÒNICS

El nostre equip de professionals es troba a la vostra disposició per a oferir-vos solucions integrals de comerç electrònic per a la vostra empresa.

El concepte de Dinatur de botiga en línia o projecte de comerç electrònic no només inclou el seu disseny i desenvolupament, sinó també l’optimització de tots els elements per al millor funcionament possible:

Visibilitat a internet (SEO/SEM), xarxes socials, formació i màrqueting en línia, assessorament per reduir costos.

PERCEPCIÓ DE QUALITAT I PROFESSIONALITAT

Desenvolupament i disseny de botigues en línia

Els clients potencials de la vostra empresa, quan entren en un comerç electrònic, perceben la seva qualitat i professionalitat en instants, i això farà que es quedin a mirar els productes o no.

Per això, és imprescindible que la botiga en línia tingui una interfície moderna i senzilla a la vegada, de navegació fàcil i altament atractiva i professional: així, mitjançant un bon disseny i desenvolupament, potenciarem la percepció de qualitat i de confiança del client potencial de la vostra empresa.

DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE BOTIGUES EN LÍNIA

El disseny i el desenvolupament de la vostra botiga en línia juguen un paper essencial en aquesta primera imatge dels clients dels vostres productes i del vostre comerç electrònic, ja que són part de la vostra imatge com a empresa professional a internet.

Des de Dinatur ens encarregarem que, mitjançant el disseny i el desenvolupament a mida de la vostra botiga en línia, aquesta sigui un reflex de la imatge que voleu transmetre als vostres clients.

RETORN DE LA INVERSIÓ EN UN COMERÇ ELECTRÒNIC

VIABILITAT = VISIBILITAT + UN BON PRODUCTE

separator
Abans d’embrancar-vos en l’aventura d’obrir una empresa en línia,

CONSULTEU-HO AMB NOSALTRES.

A Dinatur us atendrem amb total dedicació i professionalitat, sense cap compromís, per tal de determinar en primer lloc què necessitareu perquè sigui viable el projecte de botiga en línia de la vostra empresa.

Internet és un entorn molt competitiu per a les empreses, per tant:

El primer objectiu és fer-la visible,

El segon objectiu és fer-la competitiva, dotant-la d’un bon entorn en línia professional.

small-logo
Aconseguiu per al vostre comerç electrònic