small-logo
MEREIXEU EL MILLOR DISSENY PER A LA VOSTRA PÀGINA WEB D’EMPRESA

DINATUR, DESENVOLUPAMENT WEB PROFESSIONAL I A MIDA

L’equip de professionals de Dinatur es troba a la vostra disposició per a oferir-vos solucions integrals. El nostre concepte d’entorn en línia inclou el disseny i el desenvolupament complet de la vostra pàgina web, de la seva arquitectura a mida, així com la inclusió i l’optimització de tots els elements que impliquen la seva funcionalitat:

Visibilitat a internet (SEO/SEM), xarxes socials, formació i màrqueting en línia, i assessorament per reduir costos.

PERCEPCIÓ DE QUALITAT

Desenvolupament i disseny web a mida

A Dinatur sabem que la percepció de qualitat dels usuaris d’una pàgina web d’empresa és un procés que es defineix en mil·lèssimes de segon.

Així, és molt important aconseguir una interfície professional, clara, d’ús fàcil i que resulti atractiva per potenciar la percepció de qualitat i de confiança en els clients de la vostra empresa quan vegin la vostra pàgina web.

DINATUR: DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE PÀGINES WEB

Habitualment, el disseny juga un paper molt important en la percepció inicial del client del producte o servei exposat en una pàgina web; a Dinatur considerem que la pàgina web creada és una part integrant del producte de la vostra empresa, no una simple representació d’aquest.

Per tant, el disseny de la pàgina web ha de ser professional i a mida perquè no només « emmarca » o mostra les seves característiques, sinó que forma part del producte o servei de la vostra empresa i de la seva experiència associada.

A UN BON PRODUCTE MAI NO LI SOBREN PECES

DISSENY PROFESSIONAL DE PÀGINES WEB

sperator2

El desenvolupament professional i a mida de l’estructura d’una pàgina web és el resultat d’un procés d’anàlisi del seu entorn: usos i interessos dels clients de la vostra empresa a internet, i presència de competència per a la captació d’aquests clients.

Amb la finalitat de superar els esforços existents d’altres empreses de la competència i, així, assegurar la visibilitat de l’empresa del nostre client, a Dinatur determinarem quins elements són necessaris en el desenvolupament del vostre entorn comercial online: blog, xarxes socials…

Cada pàgina web, cada empresa, té unes necessitats particulars. La tasca professional de Dinatur respecte al disseny i al desenvolupament de la vostra empresa és aconseguir que les seves funcions i els seus apartats siguin tan complets com sigui necessari, a mida, sense afegir-hi res més.

RETORN DE LA INVERSIÓ EN UN COMERÇ ELECTRÒNIC

VIABILITAT = VISIBILITAT + UN BON PRODUCTE

separator
Abans d’embrancar-vos en l’aventura d’obrir una empresa en línia,

CONSULTEU-HO AMB NOSALTRES.

A Dinatur us atendrem amb total dedicació i professionalitat, sense cap compromís, per tal de determinar en primer lloc què necessitareu perquè sigui viable el projecte de botiga en línia de la vostra empresa.

Internet és un entorn molt competitiu per a les empreses, per tant:

El primer objectiu és fer-la visible,

El segon objectiu és fer-la competitiva, dotant-la d’un bon entorn en línia professional.
Consulteu-ho amb nosaltres

small-logo
Aconseguiu per al vostre negoci