Llogueu qualsevol producte o vehicle per internet!

separator

Sistemes de lloguer en línia Dinatur:
Un software per reservar cotxes i altres vehicles, material esportiu…

Sistemes de lloguer en línia per a empreses

UN SOFTWARE DE RESERVES QUE ÉS RENDIBLE DES DEL PRIMER MOMENT

Els sistemes de lloguer en línia de Dinatur us permeten oferir als clients de la vostra empresa un software potent de lloguer per a qualsevol tipus de vehicle: furgonetes, caravanes, cotxes, motos, bicicletes, embarcacions…

Aquest software permet que els vostres clients vegin amb claredat els costos i la disponibilitat del producte o vehicle que desitgeu llogar i, per tant, us garanteixen que no calgui recórrer a d’altres webs on reservar el vostre vehicle per rebre una confirmació immediata.

VOLEU VEURE EL NOSTRE SISTEMA?
alquiler-online-motos-coches-caravanas-furgonetas

Per què el sistema de reserves Dinatur funciona tan bé?

EL PRIMER QUE CAL FER ÉS ATRAURE AL CLIENT QUE US ESTÀ BUSCANT
ESTUDI PREVI DE VIABILITAT

A Dinatur considerem que, abans d’embrancar-nos en una aventura comercial a internet, és necessari analitzar si el producte de la vostra empresa podrà arribar als vostres clients, i com. Determinar quins costos tindrà i avaluar el benefici que aportarà a la vostra empresa.

A Dinatur mai no treballem per vosaltres si no estem segurs que existirà una bona probabilitat d’èxit per a la vostra empresa.

PLA DE VISIBILITAT

Un dels factores determinants de l’èxit d’un sistema de lloguer és aconseguir que els vostres clients trobin la vostra botiga en línia en la mar de webs d’internet.

Per això, a Dinatur establim un precís pla de visibilitat (posicionament web, principalment SEO, i SEM quan és necessari), per aconseguir que els vostres clients trobin la vostra botiga en línia.

Sense aquest primer pas, sense aconseguir que els vostres clients arribin fins la porta virtual de la vostra empresa… la resta no serveix de res.

EFECTIVITAT: DISSENY INTUÏTIU + ÚS EN TAULETES I MÒBILS

Un cop hem aconseguit que l’usuari d’internet arribi fins al sistema, és el moment de convertir-lo en client de la vostra empresa.

Per això, el nostre software està totalment optimitzat per funcionar perfectament en qualsevol dispositiu des del qual accedeixin a la vostra botiga en línia.

Tant si busquen una embarcació com un cotxe o qualsevol altre vehicle o producte, trobaran un sistema de reserves en línia fàcil d’utilitzar i amb el qual es sentiran còmodes.

Permeteu que els clients de la vostra empresa reservin els vostres vehicles de lloguer des de dispositius mòbils amb el nostre software…

I augmentareu un 50% les vostres reserves de vehicles!

Un software de reserves preparat per a tot:

LLOGUER DE MATERIAL D’ESQUÍ I DE SNOWBOARD

Amb aquest sistema en línia també podreu llogar qualsevol tipus de material esportiu: esquís, snowboard, BTTs, material d’escalada, equips de muntanya…

Tot el que pugueu imaginar!

COM FUNCIONA AQUEST SOFTWARE DE RESERVES?
ski-alquiler-online-dinatur
CONTACTEU AMB NOSALTRES

Estem a la vostra completa disposició,

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu una idea que voleu dur a internet!

  • Telèfon: 0034 96 131 4100

  • Ad.: Avinguda Enric Valor, n°3, Planta 3 – despatx 303a, 46100 Burjassot, València

Envieu-nos un missatge:

He llegit i accepto les polítiques de privacitat